Nyheter 2008

20 oktober
I helgen har vi haft besök av Guinness och hans husse och matte. Vi passade på att ta en bild (egentligen tog vi ganska många bilder men hundarna var så busiga så det blev bara en) på Guinness med mamma Korint och mormor Grynet.


Från vänster Korint (Tapioka's Nattens Drottning), Grynet (Panhur's Hortensia)
och Guinness (Tapioka's Charm Knutte)

Grattis till "Sally" Tapioka's Raffiga Rut som blev BIR-valp på Norrköpings Brukshundsklubb inoff utställning. Stort grattis till Sallys familj Linerze'n.


Sally

 Glada nyheter!
Bästa valp blev Tapioka's Raffiga Rut "Sally" på SSTS utställning i Ekenäs. Grattis och fortsatt lycka till önskar vi Sallys ägare familjen Linerze'n.


Sally

5 juli

Saga har lämnat oss.
Det är svårt att förstå, varför?

19 juni
Vi har varit och hälsat på min pappa. Där finns en sjö där även hundarna får bada. Det var en väldigt trevlig dag och några bilder från den dagen finns i galleriet.

Vi har även fått sommarhälsningar från Greta och Guinness och deras familjer.

Vi önskar alla en trevlig midsommar!

26 maj
  Vår trogna vän Cherry har somnat in. 

21 maj
Valparna har fått nya hem och vi önskar Guinness, Stina, Cazina & Sally och deras nya familjer lycka till!

12 april
Nya bilder på tibbevalparna som har blivit fem veckor finns att se på valpsidan.


Tibbegänget tillsammans

26 mars
Här kommer lite nya bilder på valparna. Dom har redan hunnit bli tre veckor och dom växer och frodas. Korint är en väldigt duktig mamma som tar väl hand om sina små. Det ska bli väldigt spännande att få följa deras uppväxt.

Glad Påsk!

5 mars
Nu har tibbevalparna kommit! Korint fick natten den 3/3 fyra småttingar, en hane och tre tikar blev det med färgerna svart och sobel, alla
med vita tecken. Bilder på dom små och stolt mamma finns att se på valpsidan. Tyvärr så blev det inte några cocker valpar. Vi gör förhoppningsvis ett nytt försök vid ett senare tillfälle.


Dog Flash's Higgins
Ägare: Gudrun, Göran & Tim i Västervik
(Foto: Göran Andersson)


Nytt år nya planer och förhoppningar!

Vi har parat våra tikar Lisa och Korint och förhoppningsvis blir det både cocker- och tibbevalpar i slutet av februari/ början på mars.
Tack till Inger och Lasse för att vi fick komma mitt i julförberedelserna och nyårshelgen.

Det kom ett mejl som vi blev väldigt glada för och därför gärna delar med oss av.

Här kommer en nyårshälsning från Charmtrollet Olle med familj.
Tiden går och Olle har nu redan hunnit bli 1 år. Det är full fart och bus hela dagen lång. En trevlig och mysig liten vovve med livligt temperament och en smula busighet, så är charmtrollet Olle. Vi älskar honom !!!!

Han har nu varit med på en valpkurs, två lydnadskurser och till nästa år är det tänkt att Olle ska prova på att göra cirkuskonster och även prova på agility.

Bättre hund kunde vi inte få! Han är verkligen så underbar vårt lilla busfrö och charmtroll. Under alla dessa månader har han träffat många nya hundkompisar. Han älskar att busa runt med "Tibben Lisa 14 år", det är bland det bästa Olle vet.

Se bild på Olle bland andras Tapioka's.

 


Olle

Vi vill även tacka för alla fina jul och nyårshälsningar och önskar alla en God fortsättning på det nya året!

 

Nyheter 2007 - 2006 - 2005

 «—

Copyright © 2005-2009 Tapioka's Kennel ~ Webmaster: RmH Consult